نام و یادی از توران میرهادی در روزشمار سال ۱۳۹۶

نام و یادی از توران میرهادی در روزشمار سال ۱۳۹۶

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، روزشمار سال ۱۳۹۶ خود را با نام و یادی از بانوی فرهنگی ایران، توران میرهادی منتشر کرد.

صفحات آغازین روزشمار سال ۱۳۹۶ موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان به نام و یادی از توران میرهادی، پیشکسوت ادبیات کودکان ایران به همراه تصویری از بانو میرهادی اثری از استاد علی‌اکبر صنعتی اختصاص یافته است. این روزشمار بخشی از کار پژوهشی مهم موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان در زمینه مطالعات کودکی است که با موضوع «کودک از نگاه نقاشان ایرانی» منتشر شده است.

این روزشمار ۵۳ تصویر از کودکان را با موضوع «کودک از نگاه نقاشان ایرانی» از نقاشی‌های مینیاتوری تا سبک‌های امروزین دربردارد که آثاری از برجسته‌ترین نقاشان ایرانی از جمله حسین شیخ، آخرین شاگرد کمال‌الملک، علی‌اصغر پتگر، هانیبال الخاص، ثمیلا امیرابراهیمی، فرح اصولی و پرویز کلانتری را شامل می‌شود. در این آثار، زندگی و جایگاه کودکان در طول تاریخ در نقاشی‌هایی از دوران کهن تا زمان معاصر از نگاه نقاشان ایرانی به تصویر کشیده‌ شده است.

روزشمار ۱۳۹۶ تاریخ ادبیات کودکان در ۶۰ برگ و در اندازه‌ی ۱۶*۱۷ سانتیمتر منتشر شده است. هر برگ در این سالنامه، تاریخ و روزهای یک هفته از سال را دربردارد که در برابر آن یکی از آثار ماندگار نقاشان به همراه شناسنامه‌ی آن اثر قرار دارد. در انتهای این روزشمار، مناسبت‌ها و رخدادهایی در پیوند با فرهنگ کودکی یادداشت شده است.

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان از سال ۱۳۹۱ تا کنون هرساله روزشمارهایی با موضوعاتی چون فرهنگ کودکی با بیان رخدادهای درپیوند با این حوزه و ارائه‌ی اطلاعاتی درباره‌ی کوشندگان عرصه‌ی کودک (۱۳۹۱ - ۱۳۹۲ - ۱۳۹۴)، روزشمار مادر، زن و کودک در شاهنامه (۱۳۹۳) و روزشمار محیط‌زیست (۱۳۹۵) منتشر کرده است.

موسسه‌ها، شرکت‌ها و علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه‌ی این روزشمار با شماره‌ی ۸۸۵۵۲۳۱۸ - ۰۲۱ تماس بگیرند. همچنین جهت خرید آنلاین این روزشمار می‌توانید به سایت کتاب هدهد به آدرس زیر مراجعه کنید:

روزشمارهای سال‌های گذشته‌ی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان را در آدرس زیر ببینید:

 

راهنما

کانال تلگرام موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان