عروسک های انگشتی راهی به سوی قصه گویی، بازی و خلاقیت

عروسک های انگشتی راهی به سوی قصه گویی، بازی و خلاقیت

نویسنده و طراح عروسک ها: هدی عظیمی، همراه با نمایشنامه هایی کوتاه از محمدهادی محمدی
انتشارات موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان

یکی از راه های تشویق کودکان به خواندن کتاب اجرای فعالیت های هنری در پیوند با کتاب است. از جمله فعالیت های محبوب کودکان بازی و اجرای نمایش با عروسک است. عروسک های انگشتی ابزار ساده ای هستند که نه تنها مربی به هنگام کتابخوانی می تواند از آن ها بهره ببرد، کودکان نیزتشویق می شوند که با گذاشتن آن ها بر انگشت های خود داستانی را که شنیده اند بازگو کنند یا داستانی تازه بسازند و به این ترتیب مهارت های گفتاری، تخیل و خلاقیت شان پرورش یابد.

کتاب "عروسک های انگشتی راهی به سوی قصه گوی، بازی و خلاقیت" ، دارای دو بخش است.

بخش یک: روش ساخت گام به گام ۱۴ عروسک از شخصیت های جانوری آشنا که دربیشتر داستان های کودکان نقشی به عهده دارند، همراه با الگوی دقیق هر یک از آن ها. علاقه مندان، بزرگسال یا کودک، می توانند با استفاده از این الگوها و با دنبال کردن روش ساخت به آسانی عروسک های انگشتی زیبایی برای خود بسازند.

بخش دو: ۱۴ نمایش نامه کوتاه و آهنگین بر اساس شخصیت های جانوری عروسک ها ، که منبع مهم و مفیدی برای مربی و کودکانی است که می خواهند با این عروسک ها نمایش هایی زیبا اجرا کنند.

کتاب "عروسک ها انگشتی راهی به سوی قصه گوی ، بازی و خلاقیت" از مجموعه کتاب های آموزشی برنامه "با من بخوان" ویژه مربیان و مادران و پدران است تا یکی از محورهای برنامه "با من بخوان"، کتابخوانی در پیوند با فعالیت های نمایشی را تقویت کند.

راهنما

کانال تلگرام موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان