به دعوت مدرسه مشارکتی (موسسه پژوهشی کودکان دنیا)، عاطفه سلیانی به نمایندگی از سوی موسسه ی تاریخ ادبیات کودکان، در تاریخ ششم آذر ماه، در این مدرسه حضور یافت و در نشستی با شرکت مسئولان و کارکنان آن به معرفی مجموعه ی هفت جلدی "تاریخ ادبیات کودکان ایران" پرداخت.
عاطفه سلیانی، نخست درباره ی نگرش این مجموعه به مقوله ی تاریخ توضیح داد. سپس درزمینه ی تاریخ آغاز به کار تدوین این مجموعه، شیوه ی گردآوری اطلاعات و دیگر ویژگی های مجموعه ی تاریخ ادبیات کودکان ایران، به عنوان نخستین کتاب مرجع در نوع خود، سخن گفت . آن گاه به موضوع ها و مطالب هر جلد درباره ی تاریخ عمومی ایران، جایگاه کودک، چگونگی آموزش و پرورش، ادبیات، بهداشت، کار و حقوق او در دوره ی مربوط به آن جلد اشاره کرد و سرفصل های کاربردی برای آموزشگران و کتابداران در کار با کودکان را در هرجلد مطرح کرد.
سرفصل هایی مانند: ادبیات شفاهی، ادبیات اقوام ایرانی، دیدگاه های آموزشی و پرورشی، آموزش و پرورش کودکان، بخشی ازادبیات بزرگسالان که کودکان نیز از آن بهره مند می شدند و ادبیات ویژه ی کودکان، کتاب، کتابخوانی، نشریه ها، ادبیات نمایشی و انواع نمایش، شعر، متن های برگزیده و زندگینامه های زنان و مردانی که برای بهسازی جایگاه کودکان ایران در دوره های گوناگون تاریخ این سرزمین کوشیده اند. سلیانی هنگام معرفی هر جلد، بخش های کوتاهی ازبرخی مباحث کتاب را خواند و یکی دو فعالیت برای نمونه، در زمینه ی این بخش ها به حاضران پیشنهاد کرد. در پایان این نشست دوساعته، به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.