سرای نادر ابراهیمی حرکتی دیگر برای توسعه ی فضاهای فرهنگی

سرای نادر ابراهیمی حرکتی دیگر برای توسعه ی فضاهای فرهنگی

همزمان با زادروز زنده یاد نادر ابراهیمی در ۱۴ فروردین سال جاری، همسر ایشان فرزانه منصوری تهرانی مقدم با همراهی جمعی از دوستداران نادر ابراهیمی بر آن شدند تا منزل ایشان را تبدیل به سرای نادر ابراهیمی، مکانی برای حضور پژوهشگران، هنرمندان، دانشجویان، اساتید، ... کنند، تا با حضور افرادی فرهیخته فعالیت ها، دیدگاه ها و برنامه های این نویسنده و هنرمند کشورمان دنبال گردد.
بنیانگذاران سرای نادر ابراهیمی بر آنند تا به یاری تمامی علاقه مندان به حوزه فرهنگ و ادب و هنر و به ویژه علاقه مندان به آثار و فعالیت های نادر ابراهیمی این سرای را راه اندازی کنند. فراخوان زیر دعوتی است برای همیاری در این حرکت فرهنگی.
زنده یاد نادر ابراهیمی ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ پس از سال ها حضور فعال در عرصه فرهنگ و ادب چشم از جهان فرو بست. یادش گرامی باد.
شما می توانید اعلام حمایت‌های خود را در مرحله‌ی اول با ارسال نام و تحصیلات و مهارت‌های خود به ایمیل: info@naderebrahimi.info ارسال کنید.

هموطنان، فرهیخنگان، هنرمندان، دوستداران فرهنگ ایران، و عاشقان ایران و ایرانی
«... با همین دریا
همین طوفان
و همین قایق
سخنی هست اگر، باید گفت،
رفتی هست اگر، باید رفت ... »
نادر ابراهیمی – در حد توانستن

نادر ابراهیمی را می‌شناسید؟ او نویسنده‌ی برگزیده، پژوهشگر، ایران‌شناس، مدرس، فیلم‌ساز، صاحب نظر در تعلیم و تربیت، نو آور در عرصه‌ی ادبیات کودک و نوجوان، سراینده‌ی سرودهای میهنی از یاد نرفتنی (با صدای استاد محمد نوری) و ... است. مجموعه‌ی آثار، طرح‌ها، برنامه‌ها، کتاب‌ها و کتاب‌خانه‌ی او، یادگاری ارزشمند از آن بزرگوار است که می‌تواند برای معاصران و نسل‌های بعد مورد استفاده و سودمند باشد. او هنرمندی است که بیش از صد اثر برای بزرگسالان و کودکان و نوجوانان خلق کرده، چندین مجموعه‌ی تلویزیونی به یادماندنی و فیلم‌های مستند و داستانی ساخته و شاگردانی توانا در رشته‌های گوناگون فرهنگی و هنری تربیت کرده که خود بر فضای فرهنگی – هنری تأثیرگذار بوده‌اند و از چهره‌های شاخص هستند. نادر ابراهیمی چندین جایزه ی ملی و بین‌المللی دریافت کرده است.
ما – خوانندگان آثار او، دوستان، همراهان، آشنایان و خاندان ابراهیمی – برآنیم تا فضای مسکونی او تبدیل به گنجینه‌ی آثار و محل فعالیت‌ هنرمندان، ادیبان، محققان و دانشجویان برای دیدار، تحقیق، پژوهش و نگارش گردد تا از این رهگذر فعالیت‌های مورد نظر نادر ابراهیمی برای جامعه‌ ادامه یابد و آثار و طرح‌ها و برنامه‌هایش پیگیری شود.
با حفظ كاشانه‌ی مهربان و سبز نادر – محل خلق آثار و اندیشه‌هایش – او را مهمان جاودانه‌ی باغ خاطره‌هایمان كنیم.
می خواهیم در «سرای ابراهیمی» ده‌ها اثر چاپ نشده، فیلم‌نامه‌ها، دست‌نوشته‌ها، تحقیقات و سخنرانی‌های او را حفظ کنیم.
می‌خواهیم موزه‌یی از یادگارهای شخصی او را در ارتباط با : نویسندگی، فیلم‌سازی، کوه‌نوردی، پیاده نوردی در جای جای ایران، نقاشی، خطاطی، و ... فراهم آوریم.
می‌خواهیم بخشی از این سرا را به آثار کودک و نوجوان او اختصاص دهیم تا فرزندانمان شادمانه بیایند، ببینند، بخوانند و بیاموزند.
برآنیم تا از کتاب‌های نسبتا زیاد او کتاب‌خانه‌یی برای استفاده‌ی همه‌ ایجاد کنیم.
دوست داریم همان کنیم که به نظر شما می‌رسد تا کاشانه‌ی او به مرکزی فرهنگی – به یاد و درخور نادر ابراهیمی – بدل شود. ناگفته پیداست که برای بنیادگذاری این مرکز فرهنگی، نیاز به دراختیار داشتن تمام ساختمانی است که خانه‌ی او یکی از چهارواحد آن است. برای دست‌یابی به چنین هدفی، به هم‌اندیشی، هم‌دلی، هم‌راهی، هم‌یاری، و حمایت معنوی و مادی شما دوست‌داران نادر، نیاز داریم، به هر شکلی که می‌خواهید و می‌توانید. در گفتگو با بانوی همیشه همراه نادر، موافقت متواضعانه‌ی ایشان را برای ارسال این پیام دریافت داشتیم.
حضور شما در پی‌ریزی این حرکت فرهنگی ، تجلیل و پاسداشت تلاش‌های ارزشمند بزرگ‌مردانی است که چون نادر ابراهیمی برای اعتلای ادبیات، هنر و فرهنگ ایران زمین از بُنِ‌جان کوشیده‌اند. منتظر پاسختان از راه نشانی‌ زیر هستیم.
ایمیل: info@naderebrahimi.info
محبت کنید و این پیام را برای کسانی که به ایران و ایرانی و نادر ابراهیمی‌های این سرزمین می‌اندیشند بفرستید.

«... می‌توانیم همه‌ی خوبی‌های گذشته را به حال بیاوریم و به آینده ببریم...»
نادر ابراهیمی
 «مدرسه‌ی دیگری هم وجود دارد»

با احترام
خانواده‌ی ابراهیمی
تعدادی از دوست‌داران، یاران و همکاران، هنرمندان: احمدرضا احمدی، علی اکبر صادقی، نورالدین زرین کلک، محمد نوری، عباس کیارستمی، کیومرث پوراحمد، کمال تبریزی، ابراهیم حاتمی‌کیا، عزیزالله حاجی مشهدی، شکور لطفی، پدرام اکبری، و شورای کتاب کودک و نوجوان، موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان ایران، انجمن نویسندگان کتاب کودک و نوجوان، انجمن فرهنگی هنری تصویرگران، موسسه پژوهشی کودکان دنیا، انجمن پژوهشی ـ آموزشی پویا، کانون توسعه‌ی فرهنگی کودکان، کانون فرهنگی – پژوهشی کودکان ایران فردا، موسسه‌ی مادران امروز، انجمن ترویج علم، مهدکودک فروغ (محل پژوهش‌های کودک شناختی نادر ابراهیمی)، حوزه‌ی هنری تبلیغات اسلامی، خانه‌ی هنرمندان، خانه‌ی سینما، کانون هنرمندان رواق(حوزه‌های علوم دینی) جشنواره جهانی فیلم تک، اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان، موسسه‌ی گل آقا، انتشارات روزبهان، انتشارات فرهنگان، انتشارات همگام با کودکان و نوجوانان ، انجمن کوهنوردان ایران ...
و سعید كیائی، ماهور احمدی و سمیه فراهانی ، مسئولین پیگیری طرح: سرای نادر ابراهیمی

راهنما

کانال تلگرام موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان